SZEMÉLYI EDZÉS

FELNŐTTEKNEK

Felnőtt személyi edzés

Személyi edzés

Te is gondolkoztál már rajta, hogy szeretnél sportolni valamit, de nem találtad még meg a számodra legmegfelelőbb edzéstípust, edzőt?
Egyedül edzel, és sokszor alábbhagy a motivációd?
Ismeretlen számodra az edzőtermi közeg, vagy esetleg szeretnéd változatosabbá tenni az edzéseidet, de nincs ötleted?

Próbáld ki a személyi edzést!

Miért lehet jó választás a személyi edzés?
– KORTÓL ÉS NEMTŐL FÜGGETLENÜL MINDENKINEK IDEÁLIS SPORTOLÁSI LEHETŐSÉG
– A személyi edzések alkalmával csak veled foglalkozom
– A személyi edzéseket fokozatosan egymásra épülve építem fel, így minden nap egy kicsit magasabb szintet kell megugrani
– A személyi edzéseken központi szerepű a prevenció (megelőzés), így a gyakorlatok helyes végrehajtása a legfontosabb
– Ha elérsz egy holtpontot a személyi edző motivál téged
– A legfontosabb a Te célod, így a személyi edzés is ahhoz van igazítva
– A személyi edzőtől táplálkozási -, életmódbeli tanácsokat is kapsz

„Edző nélkül sohasem csinálnék annyi ismétlést vagy annyi kört, amennyit végül megcsinálok, mert ő tudja, mennyit bírok. Ha egyedül edzenék, a felénél abbahagynám.”

Az első alkalom:

-INGYENES

Az első alkalommal egy rövid beszélgetésen, majd egy általam összeállított feladatsoron megyünk végig.
Az óra első felében átbeszéljük az egészségügyi állapotodat (volt e korábban bármilyen betegséged, mikor sportoltál utoljára, van e sportmúltad, van e bármilyen egészségügyi problémád, volt e korábban sportsérülésed), majd teszten belül a feladatokon keresztül felmérem a kondicionális és koordinációs képességeket, hogy tudjam honnan, és hogy kell kezdenünk az edzést.

Hányszor és hogyan kell járnod?
Az első konzultáció után fogom tudni megmondani, hogy hányszor ajánlom a személyi edzést, hiszen ez függ a munkádtól, végzel e más sporttevékenységet, illetve hogy milyen célokkal érkezel.
Az időpontot egy közös egyeztetés után választjuk ki, amikor neked alkalmas.

Személyi edzések Budapesten

A személyi edzésre több lehetőség is kínálkozik.
– Személyi edzés konditeremben
Ilyenkor mindenkinek az az első kérdése, hogy fogjuk e használni a gépeket?! Az edzéseket természetesen a Te igényeidhez, illetve a fittségi állapotodhoz igazítom, így lehetőség van a gépes edzésekre, a funkcionális edzésre (gépek nélkül), illetve a vegyes edzésre is.
A konditermi személyi edzéseket Budapesten, két helyen is tartom. Újpesten (IV. kerület) és Angyalföldön (XIII. kerület).
– Személyi edzés az otthonodban
Számodra ez lehet az egyik legkényelmesebb helyszín, hiszen a megbeszélt időpontban érkezem és rögtön tudjuk is kezdeni az órát. Ebben az esetben az eszközöket én biztosítom, de az is lehetőség, ha a saját eszközöket szeretnéd használni.
– Személyi edzés a szabadban
A melegebb hónapokban talán egy egyik legjobb választás lehet, hiszen a friss levegőn változatos eszközökkel tudjuk végrehajtani az edzéseket.
– Páros személyi edzés
Lehetőség van arra is, hogy barátoddal, barátnőddel, gyerekeddel gyertek el egyszerre. Természetesen ezeken az edzéseken is az egyénekhez vannak igazítva az adott gyakorlatok, így ritkán fogjátok ugyanazt csinálni.

„Fáj a térdem!”, „Fáj a derekam”
Ha bármilyen ízületi problémád, esetleg egy korábbi sportsérülés, vagy az ülő életmód miatt fájdalmaid vannak, akkor se félj felkeresni, hiszen a legfontosabb az egészség, annak pedig alapja a rendszeres testmozgás. A személyi edzések során a gyógytornából is ismert gumilabdákat, gumiköteleket és gumiszalagokat is használjuk, így lehetőség van a tökéletes rehabilitációra is (Bármilyen probléma esetén először orvossal, gyógytornásszal kell konzultálni!)

A személyi edzés árakat itt találod:
gyermekfitness árak

A budapesti konditermi személyi edzés helyszíneit itt találod:
kapcsolat

Zsófi:
Már másfél hónapja járok Regihez és csak ajánlani tudom! Nagyon sokat segített nekem abban, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb és egészségesebb életet éljek. Egyetemistaként kötött órarendem van, éppen ezért szuper, hogy Regi nagyon rugalmas és mindig találunk megfelelő időpontot az edzéseknek. Hihetetlen aranyos, segítőkész lány, akinél az összes edzés jó hangulatú és nagyon változatos!

Patrícia (Angliából):
Mindenkinek tudom ajánlani Regit, aki nem csak kiválóan végzi munkáját, de teljes szívből és szeretetből csinálja, így minden edzés élvezetes, sőt neki még 1900 km távolság sem akadály ha edzésről van szó. Nála semmi sem lehetetlen, köszönök mindent.

Isti:
Kiváló oktató, lelkes elhivatott, szakmailag is a toppon van.

Végül, de nem utolsó sorban: itt egy INGYENES 30 Napos Mintaétrend a teljes családnak. Kattints és töltsd le most: 30 napos minta étrend

Személyi edés XIII kerület - FitRoom

Tóth Regina - gyerek fitness

Raj Regina

Gyermekfitnesz, gyermekaerobik oktató
·
 06 (30) 565 7262
info@gyermekfitness.hu

gyerek fitness

Raj Regina

Gyermekfitnesz, gyermekaerobik oktató

 06 (30) 565 7262
info@gyermekfitness.hu