Raj Regina

Gyermekfitnesz – gyermekaerobik oktató

Raj Regina

Raj Regina

Gyermekfitnesz, gyermekaerobik oktató
06 (30) 565 7262

MAGAMRÓL

Kisgyermekként először az úszás, majd a karate töltötte ki a heteimet, mint sportfoglalkozás. Ebből azonban hamar szerelem lett, hiszen a karate és önmagában a sport egy olyan szeretetet és hitvallást adott, tanított, ami függővé tett.

 

Egy sportsérülés következtében sajnos fel kellett hagynom a verseny sporttal, így a rekreációs edzések vették át a szerepet az életemben, ami töretlen a mai napig.

 

Középiskolában az egyetemhez szükséges fakultációk választásakor minden megfordult a fejemben, de egy dolog biztos volt: a sport – bárhová is kerülök- az életem része marad, így kerültem magyar szakra egy félévet, majd rögtön a fitnesz iskola padjába.

MIT FEJLESZTÜNK?

koordináció
kondícionális képességek
ritmusérzéket
állóképesség
önbizalom

Miért a gyerekek?

Jogosan merül fel a kérdés, hiszen sajnos a legtöbben a potenciált a felnőttekben és közülük is az egészséges, nem túl idős generációban látják. Az egészséges életmód kialakítása, és az egészségre való nevelés azonban már a megszületésünkkor elkezdődik. Kezdetben a szüleinken, gyermekorvosainkon, majd később a pedagógusokon múlik. És itt jön az, ahol az ember azt gondolná „Annyi program van a gyerekeknek, minek még egy?” Ha kizárólag sportspecializációra gondolunk, rengeteg lehetőség tárul mind a szülők, mind a gyerekek elé. Azonban egy dologra szinte egyáltalán nincs lehetőség, vagy csak nagyon kevés helyen: a komplex mozgásfejlesztésre.

 

Lehetőség van a mozgásra, de nem minden gyerekből lesz élsportoló, vagy csupán nem minden gyerek elhivatott annyira a sport irányába. A mozgásra, a testtudat fejlesztésére azonban minden korosztályban szükség van. Ezért hoztam létre a komplex mozgásfejlesztő tornákat gyerekeknek egészen 3-tól 14-éves korig.

 

Ha foglalkozások közben a gyerekben kialakul az igény a versenysportra, könnyebben fog tudni specializációt választani, hiszen addigra kiismerem a mozgáskultúráját és a lehetőségeit, így bátran fogom tudni ajánlani kollégáimat, akiknél továbbfejlődhet az adott irányba.
Azonban a legfontosabb egy olyan biztos talpakon álló sportszeretet, ami nem a kötelezettségen, sokkal inkább a játékon, kikapcsolódáson alapul.

gyerek fitness

Raj Regina

Gyermekfitnesz, gyermekaerobik oktató

 06 (30) 565 7262
info@gyermekfitness.hu