Személyi edzést AJÁNDÉKBA

Személyi edzést AJÁNDÉKBA

A legmegfelelőbb ajándék kiválasztásához még mindig nincs késő.
Évek óta divat már, hogy ajándékként valamilyen élményt, szolgáltatást adjunk a másiknak. (Zárójelben megjegyzem hasznosabbnak is találom, mert legalább nem azon töri mindenki a fejét, hogy megint valamit venni kell.)

 

A nagy készülődésben egyszerűbb, gyorsabb és talán hatékonyabb is kiválasztani egy adott szolgáltatást, amiről tudjuk, hogy akit ajándékozunk, szeretni fogja.

 

Tinik és felnőttek számára is tökéletes ajándék lehet egy személyi edzés.

 

Egy személyi edzés tényleg rendkívül változatos lehet. Teljes mértékben az egyénre lehet szabni. Az egész piciknél (gyerekeknél, tiniknél) sokszor fő cél a saját testük és az olyakor legegyszerűbbnek tűnő gyakorlatok megismerése, vagy akár az állóképesség maximumra történő fejlesztése. A játékosság természetesen egy személyi edzésen is kivitelezhető.

 

Bővebb információt itt találsz arról, hogy miért javaslom a személyi edzést gyerekeknek.

 

Felnőtteknek pedig tényleg a legkülönbözőbb kérésekkel, kihívásokkal tudom javasolni a személyi edzést. A túlsúlytól való megszabadulás, vagy a helyes testedzés egy csípőprotézissel, de sorolhatnám még estig mennyi különböző kéréssel lehet az edzőhöz fordulni.
Felnőtteket kollégámhoz, Bozsik Ildikó személyi edzőhöz irányítom, de rajtam keresztül is felveheted a kapcsolatot vele.

 

Bármilyen kérdésed, kérésed van, nyugodtan fordulj hozzám az info@gyermekfitness.hu e-mail címen, vagy kattints IDE, a kapcsolatfelvételre.

 

A gyerek személyi edzések a IV. kerületben, Újpesten és Januártól a XIII. kerületben is elérhetőek lesznek.
Felnőttek számára a személyi edzések pedig a XIII. kerületben, de háznál is elérhetőek.
Keress bátran és add a megfelelő ajándékot az egész családnak.

gyerek fitness

Raj Regina

Gyermekfitnesz, gyermekaerobik oktató

 06 (30) 565 7262
info@gyermekfitness.hu